Profil tvrtke

Tvrtka INOVATIVNE TEHNOLOGIJE LAKIRANJA osnovana je 1989. godine pod nazivom Plastermcolor. Tijekom dugogodišnjeg rada u sektoru lakiranja i površinske obrade drveta, stečena su brojna iskustva ali su ujedno uočeni problemi osjetljivog i kompleksnog dijela završne obrade.

Slijedom toga tvrtka se specijalizira za projektiranja i uvođenje sustava lakiranja u natlačne kabine, s automatskom kontrolom protoka zraka i temperature, te ujedno obuhvaća cjelokupno područje važnog dijela obrade u pripremi odnosno brušenju komada koji dolaze na završnu obradu lakiranja.

Iskustva iz proizvodnje same tvrtke i naših cijenjenih kupaca skupili smo kroz trogodišnje istraživanje i traženje odgovarajućih partnera dobavljača za strojeve i tehnologiju. Tijekom 2007. godine stavili smo našu proizvodnju u drugi plan, posvetili se tehnologiji i uspješno realizirali dva velika projekta, a image tvrtke naglasili novim imenom koje ujedinjuje naše područje djelovanja.

Na našoj stranici nalaze se naši provjereni dobavljači s kojima ostvarujemo uspješnu suradnju, na obostrano zadovoljstvo, a koji mogu zadovoljiti potrebe našeg tržišta u malim obrtničkim radionicama ili u velikim tvorničkim postrojenjima.

Biti će nam poslovni izazov posjetiti Vašu proizvodnju, i zajedno s Vama pronaći rješenje koje će donijeti rezultate, a dosadašnje nepredvidive gubitke svesti na minimum, te tako osigurati uspješno poslovanje Vaše tvrtke.